kategóriák

Romantik aluradiátor

Romantik radiátor

 

A Romantik az egyik legközismertebb magyar radiátor. Minőségi gyártmány, Balassagyarmatról származik, alapanyaga alumínium. A gyári garancia megfelelő üzemeltetési viszonyok mellett 10 év és  25 év élettartamot lehet tervezni.

 

A Romantik radiátoroknak kiemelkedően nagy a méret választéka, felépítése tagos rendszerű. Az alsó és felső elemek közé tömítések elhelyezését követően közbülső tagokat préselnek.

 

Ez teszi lehetővé, hogy a hossz, a magasság és szélesség tekintetében könnyű legyen a változtatás.  Akár két tag is összeilleszthető, de nincs olyan régi radiátor csőkötés távolság amire ne lehetne beszerezni Romantik radiátort

 

Az Romantik radiátor kialakítása lehetővé teszi, hogy utólag változtassanak a méretén, hozzáértő szerelő tud csökkenteni a hosszán, vagy pl. egy nagyból tud csinálni két kisebbet.

 

A réz és az alumínium találkozása kontakt korróziót okoz, ezért alumínium radiátorba nem szabad közvetlenül réz szelepet beletekerni. Használni kell az egységcsomagban kapott szűkítő elemeket amik ezt a közvetlen érintkezést gátolják.

 

A radiátor felerősítését a hátoldalán lévő rögzítési pontoknál beakasztható tartó fülek oldják meg, alul távtartók segítik a beállítást.

 

Ez a radiátor család több színben készül, rendelhető pl.fehér, beage és mahagóni színekben, de gyártják nagyon elegáns eloxált felületképzéssel is ( pl. ó ezüst színben )

Létrehozva
2014. április 2. 12:03