kategóriák

Aluminium radiátor

kiváló hőleadás, esztétikus külső

Aluminium radiátor általában házgyári lakásokban vagy komoly esztétikai igényű családi házakban található. A házgyári lakásokban első sorban korrózióállósága miatt alkalmazták, de sajnos érzékenynek bizonyult a mechanikai sérülésekkel szemben. A mai korszerű radiátor kínálat kimagaslóan széles méretválasztékkal rendelkeznek és akár több színben is megvásárolhatóak. Előnyös tulajdonságuk továbbá, hogy az aluminium radiátor kötéstávolsága megegyezik a régi típusú tagos radiátor kötéstávolságával így a fűtés csövek átalakítása nélkül, minimális beavatkozással lehet a régi radiátort aluminium radiátor alkalmazásával kicserélni. Korszerű típusokat, kiváló hőleadás, kis helyigény és esztétikus külső jellemzi.

Az aluminium radiátor műanyag csővel történő bekötésénél oda kell figyelni mivel a csőfalán beszűrődő oxigén károsíthatja az aluminium radiátort. Érdemes emiatt ötrétegű csövet alkalmazi az aluminium radiátor bekötéséhez.

Romantik aluminium radiátor, Romantik classic aluminium radiátor, Viking aluminium radiátor. Aluminium radiátor nagy választékban webáruházunkban.

Létrehozva
2014. május 2. 15:20