kategóriák

Törölközőszárító radiátor

A törölközőszárító radiátor tulajdonképpen egy csőből épített hagyományos radiátor, amely a fűtési rendszer részeként a többi radiátorhoz hasonlóan üzemel. Általában van lehetőség a törölközőszárító radiátor elektromos hőpatronnal való ellátására is, amely abban az időszakban amikor a normál fűtés nem üzemel képes melegen tartani. A törölközőszárító radiátor pont ebben az átmeneti fűtési időben hasznos igazán, megszáradnak a törölközők és egy kicsit temperálja a fürdőszobát is. A törölközőszárító radiátor ma már esztétikai szempontból is része a fürdőszobának, számtalanak alakból, színből választhatunk. Törölközőszárító radiátor - praktikus, mely ma már nélkülözhetetlen.

A  Koralux törölközőszárítós radiátor minden célcsoport számára nyújt megfelelő radiátort. Legyen szó íves vagy egyenes valamint középső kötésű és beépített fűtőpatronos törörölközőszárító radiátor mindenki megtalálja a saját igényének megfelelőt. 

A Dunafer Bossa egy igazán minőségi törölközőszárító radiátor.Azoknak ajánjuk akik a minőséget helyezik előtérbe. A Dunaferr Bossa törölközőszárító radiátor kapható egyenes és íves kivitelben is.

A Concept törölközőszárító radiátor kíváló minőségű anyagból készül 5 év garanciával. Kaphatható íves és egyenes kivitelben is, sőt szerelhető fűtőpatronnal is ez a típusú törölközőszárító radiátor.   Könnyen csatlakoztathatóak a központi fűtési rendszerhez ez a radiátor, mely esztétikus külsejével és kíváló minőségével van jelen a piacon

Dunafer Bossa törölközőszárító radiátor, Concept törölközőszárító radiátor, Koralux törölközőszárító radiátor webáruházunkban nagy választékban. Törölközőszárító radiátor webáruházunkban akciós áron.

Létrehozva
2014. május 2. 15:19