GRUNDFOS Liftaway C40 plusz KP150-A1 átemelő szivattyú

Ár
GRUNDFOS Liftaway C40 plusz KP150-A1 átemelő szivattyú Ft (Bruttó ár)
Külső raktáron
Ez mit jelent?
Házhozszállítás
Megrendelését kedvezményes áron, az ország egész területére kiszállítjuk
Részletek
INGYENES átvétel szaküzletünkben
  • Üllői út BP. XVIII Átvehető 3-7 munkanap
  • Szentendre Átvehető 3-7 munkanap
  • Lehel utca BP. XIII. Átvehető 3-7 munkanap
Részletek
Választható fizetési módok
Előre utalás, készpénz, utánvét, online bankkártya, bankkártya
Termék Garancia
1 év

Termék leírás

A csatornaszint alatti konyhák, fürdőszobák és egyéb vizes blokkal rendelkező helyiségek számára a Grundfos Liftaway (gyűjtőtartály egy Grundfos AP vagy KP szivattyúval kombinálva) a háztartási szennyezett víz hatékony eltávolítását biztosítja, nagyobb szerkezeti átalakítások nélkül.

GRUNDFOS Liftaway C40 + KP150-A1 átemelő szivattyú
Opcionálisan rendelhető KP250, KP350 szivattyúval

A Grundfos évente több mint 10 millió darab szivattyút állít elő mellyel egyike a legnagyobb szivattyúgyártóknak. A keringető szivattyúk, mint a GRUNDFOS Liftaway C40 plusz KP150-A1 átemelő szivattyú tekintetében abszolút piacvezető. A Grundfos a világ közel 57 országában forgalmaz szivattyúkat, köztük Magyarországon is, több telephelyen, különböző működési területeken. A Grundfos Magyarországon a 70-es években kezdte meg a szivattyúk értékesítését, hagyományos külkereskedelmi csatornákon keresztül. Csak jóval később 1987-ben jött létre az első kereskedelmi képviseleti iroda, majd a szerviztevékenységet önálló vállalkozásba szervezték, és így alakult meg a Grundfos Szerviz Kft. 1992-ben. 1996-ban egyesült a különálló kereskedelmi és szerviztevékenység, melyből lett a Grundfos Hungária Kft.. A Grundfos Hungária Kft. mára már teljesen kiépítette az egységes kereskedelmi tevékenységét, a gyors szervizzel együtt. 2015. január 13-tól új nevet kapott: Grundfos South East Europe Kft. A Grundfos számára a villamos motorok gyártása stratégiai fontossággal bír.

 

Műszaki jellemzők

  • Feszültség: 230 V
  • Teljesítmény: 300W
  • Emelőmagasság: 5,2 m
  • Nyomócsatlakozás: 5/4"
  • 3 méter kábel
  • Úszókapcsoló

 

Cikkszám
GF-3985+1H1600
Súly
8.00 kg
További Grundfos termékek
Bruttó ár Grundfos Sololift2 WC-1 átemelős szivattyú Ft
Azonnal elvihető
Bruttó ár Grundfos Sololift2 WC-3 átemelős szivattyú Ft
Azonnal elvihető

Kapcsolódó cikkek

A keringető sziattyú a fűtési rendszerben lévő víz áramoltatásáért felelős. A régebbi fűtési rendszerek nagy átmérőjű csövekből készültek, míg a mai vékony csövekkel szerelt rendszerekben lévő víz cirkuláltatását elektromos keringető szivattyú végzi.